NHG nu ook voor ZZP'ers die minimaal 12 maanden zelfstandig zijn

Het Waarborgfonds Eigen Woningen (WEW) gaat vanaf 1 december Nationale Hypotheek Garantie (NHG) verstrekken aan zzp’ers die minimaal twaalf maanden zelfstandig werken. Die termijn ligt nu nog op drie jaar. Vooralsnog heeft een beperkt aantal geldgevers zich aangesloten bij het initiatief.

22-11-2016

NHG grens gaat omhoog

De bovengrens voor NHG (Nationale Hypotheek Garantie) wordt per 1 januari 2017 verruimd. Vanaf die datum is de maximale prijs van een woning die met NHG te financieren is 245.000 euro: de grens voor NHG wordt gekoppeld aan de gemiddelde woningwaarde. Nu is de maximale verkoopprijs van een woning met NHG nog 231.132 euro. Goed nieuws dus voor huizenkopers

20-10-2016

Eindejaarsdrukte

Wilt u dit jaar nog uw hypotheek oversluiten? wacht daar dan niet te lang mee. De decemberdrukte komt er weer aan. In de maand december moeten hypotheekdossiers veelal in de eerste week compleet zijn om nog voor het einde van het jaar de kunnen passeren. Dit zelfde geldt ook indien u een huis heeft gekocht en nog dit jaar naar de notaris wilt. Houdt u daarom de voortgang van u dossier goed in de gaten en neemt tijdig contact op met uw adviseur.  

17-10-2016

SNEL HYPOTHEEKGESPREK

Heb je een leuke woning gezien en wil je snel weten of deze financieel haalbaar voor je is? Bij onze hypotheekadviseur kunt u binnen 24 uur terecht voor een vrijblijvend hypotheek gesprek. Na dit gesprek weet je of de woning die je hebt gezien haalbaar is en heb je een goede indicatie van de maandlasten.


WONING ONDER DE LOEP

Iedere maand brengen wij een woning uit ons aanbod onder uw aandacht. 
Deze maand is het een leuke eengezinswoning aan de Ratelaarstraat 23 in Arnhem. 
Op deze woning is een starterslening van de gemeente Arnhem mogelijk. 
Wist u dat uitgaande van een hypotheeklening op basis annuiteiten en een starterslening, 
een 10 jaars vaste rente, de bruto maandlasten slechts € 350,- bedragen?
Bekijkt u de woning hieronder en maak vrijblijvend een afspraak met onze financieel adviseur. 

 klik hier

OPEN HUIS VAN ZATERDAG 1 OKTOBER J.L. GEMIST?

Wellicht heeft u geen gebruik gemaakt of kunnen maken van de landelijke openhuizendag. Dit is geen probleem. U kunt altijd met ons kantoor een bezichtigingsafspraak maken voor de woning waarin u bent geïnteresseerd. Tijdens de bezichtiging heeft u voldoende tijd om de woning te bekijken en om vragen te stellen aan de makelaar. Belt u voor het maken van een afspraak 026-3231133 of laat uw gegevens achter via het contactformulier op onze site. 

MAANDELIJKS OPEN HUIS

Maandelijks heeft u de mogelijkheid om op zaterdag zonder afspraak woningen in ons aanbod te bezichtigen. Kijkt u op onze site voor de deelnemende panden. 

Nieuw in verkoop

Boterbloemstraat 7

Nieuwbouw projecten

De Korte Maat

RENTE PER 10-10-2016*


10 JAAR VAST 1.54%
15 JAAR VAST 1.95%
20 JAAR VAST 2.15%
30 JAAR VAST 2.64%

Annuiteitenhypotheek met NHG*

Volg VHA Makelaars!

   

Snel zoeken naar een woning in ons aanbod: