Terug naar overzicht

Bredasingel 92, ARNHEM

Vraagprijs: € 120.000,- k.k.
Bredasingel 92, ARNHEM

Intro

DE WONING WORDT VERHUURD VERKOCHT, IDEAAL VOOR BELEGGERS OF INVESTEERDERS!!

LET OP: Deze woning wordt aangeboden met een VANAF PRIJS. Vanaf dit bedrag kunt u gaan bieden op de woning. Bij een traditionele manier van verkoop wordt gewerkt met een vraagprijs. Vaak wordt dan een lager bod dan de vraagprijs uitgebracht om na onderhandeling tot een transactieprijs te komen. Bij de vanaf prijs is het uitgangspunt dat u een hoger bod doet dan de vanaf prijs en dat na onderhandeling ook een transactieprijs wordt bereikt.

Leuke benedenwoning met voortuin en diepe achtertuin (12 meter). In de woonwijk de Laar West gelegen appartement met 1 slaapkamer, voortuin en een diepe zonnige achtertuin (ca 12 x 5 meter) op het westen voorzien van een vrijstaande berging. De woning bevindt zich op korte afstand van winkelcentra, recreatiegebied "Rijkerswoerdse Plassen" en het openbaar vervoer. Woonoppervlakte: ca 50 m2, inhoud: ca 140 m3, bouwjaar: 1978.

Algemeen

Begane grond:
entree appartement, hal met garderobenis, lichte tuingerichte woonkamer met half open keuken v.v. eetbar, net keukenblok, 4-pits gaskookplaat en afzuigkap. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de zonnige achtertuin, voorzien van houten berging met elektra en een achterom naar het achtergelegen riante plantsoen met speeltoestellen. Nette badkamer met wastafel, douchekabine, toilet, aansluiting wasmachine en droger. Berging met opstelplaats cv-ketel en mechanische ventilator. Ruime slaapkamer met deur naar voortuintje.

Bijzonderheden:
- de woning is voorzien van een combiketel (2016,huurketel € 30,- p/m incl. onderhoud) en mechanische ventilatie;
- de woning is voorzien van dubbel glas;
- keurige doorlopende laminaatvloer;
- voldoende parkeerplaatsen aanwezig aan de voorzijde van het complex;
- VvE bijdrage bedraagt per maand Euro 69,-;

Nieuw in verkoop

Hanzestraat 192

Snel zoeken naar een woning in ons aanbod: