Terug naar project

Glorieus Wonen / 1 | White Spider

Koopsom: € 649.000,- tot € 649.000,-
Glorieus Wonen / 1 | White Spider

Intro

Een royale bouwkavel met exclusieve woning, midden in de Liemers tussen Duiven en Zevenaar. Deze woning met een inhoud van ongeveer 1100 m3 is landelijk gelegen in Groessen tegen het natuurgebied de Gelderse poort.

Met het realiseren van deze bijzondere woning type 'White Spider' in het project Glorieus Wonen komt er een uniek stukje Groessen bij. De woning is, in harmonie met tuin en landschap ontworpen met slechts één doel: de hoogst haalbare woonkwaliteit.

Deze vrijstaande woning neemt de markantste positie binnen het nieuwbouwproject van zes woningen in. Door de typische vormgeving en prominente zichtpositie vanaf de Leuvensedijk is het een niet te missen landmark in de omgeving. Op dit punt vinden wonen en werken elkaar. Uiteraard woont u hier in eerste instantie riant en in alle rust en in combinatie met een bedrijf aan huis, bed & breakfast, atelier, of toeristisch infopunt heeft u unieke woon-werklocatie in handen. Door de positie van het gebouw op het perceel is daarnaast de ruimte voor een privétuin en werkgedeelte uitstekend gescheiden te houden. Aan de voorzijde heeft u royaal de ruimte om uw bedrijf lucht te geven met een meer op het 'werk' gerichte tuin. In de achtertuin kunt u in alle rust heerlijk resideren. Bovendien wordt er direct al kavelbeplanting aangebracht en liggen nutsvoorzieningen en een oprit in half verharding tot aan de voordeur.

Door de toepassing van een moderne, heldere en strakke beeldtaal, met een passend palet aan kleuren, in combinatie met kenmerkende elementen zoals hardhouten spanten, royale kozijnen en overstekken is deze unieke woning ontstaan die u wellicht niet verwacht in het buitengebied. Het ultieme aspect van de woning is toch wel de beleving op de tweede verdieping met zicht op het natuurgebied de Geldersepoort direct grenzend aan uw woning. De realisatie van een inspirerend atelier of kantoor, rustgevende slaapkamer of relaxruimte zijn enkele suggesties die op deze verdieping gerealiseerd kunnen worden.

Kwaliteit
Wij laten de woning bouwen door een gerenommeerd aannemer. De woning is uitstekend geïsoleerd en wordt ambachtelijk met afbouwgarantie gebouwd. Binnen het concept zijn er veel mogelijkheden en kan de woning uitgebreid worden tot wel 1400 m3. Ook zijn er mogelijkheden om uw woning verder te verduurzamen.
Wij kijken individueel naar uw wensen en integreren dit moeiteloos en onzichtbaar in uw woning. Bij koop van uw woning wordt er direct gestart met de bouw en is deze binnen een jaar klaar.

Bereikbaarheid
Deze vrijstaande woning staat aan de rand van het natuurgebied de Gelderse Poort. Goed ontsloten, met de snelweg A12 en de doortrekking van de A15 rijdt u in een uurtje naar de Randstad. Bussen en treinen zijn binnen 5 minuten bereikbaar en met de ligging direct op een fietsroute (fietsknooppunt voor de deur) verkent u zo de omgeving. Zo zijn de stad en het platteland uitstekend met elkaar verbonden.

Leefomgeving
Het pittoreske Groessen is een gastvrij Liemers kerkdorp in de gemeente Duiven. Een dorp waar het prettig wonen en leven is. Echt een dorp voor mensen die van rust houden en toch alle basisvoorzieningen binnen handbereik willen hebben. In Groessen zult u zich niet gauw vervelen. Het bruisende verenigingsleven en de prachtige natuur zorgen ervoor dat u zich direct thuis voelt.

Wilt u uitgebreid shoppen of een avondje stappen, alles ligt binnen handbereik. Moderne steden als Arnhem, Nijmegen, Zevenaar, Duiven en Doetinchem liggen binnen handbereik, hier kunt u naar hartenlust uitgebreid winkelen, naar een museum gaan of een terrasje pakken.
Daarnaast zijn de recreatiegebieden als Rhederlaag, Bijland en Stroombroek een paradijs voor watersportliefhebbers.


Landschapsarchitect
Op basis van het ontwerp van een landschapsarchitect zal via een speciaal beplantings- en inrichtingsplan nog meer gezicht worden gegeven aan de bouwpercelen om het optimaal in te kunnen passen in het karakteristieke beeld van de Leuvensestraat. Een tophovenier heeft al een tuin idee ontworpen om zo een nog beter beeld van de woning en zijn leef omgeving te geven.

Elke eerste zaterdag van de maand tussen 11.00 en 13.00 uur OPEN-HUIS aan de Leuvensestraat 21a, Groessen

Meer informatie op de website: glorieus-wonen.nl

Nieuw in verkoop

Sassenheimstraat 13

Nieuwbouw projecten

IJsseloever Wonen

Snel zoeken naar een woning in ons aanbod: