Terug naar overzicht

De Korte Maat, DUIVEN

Koopsom: € 249.000,- tot € 489.000,-
De Korte Maat, DUIVEN

Intro

De Korte Maat is een kleinschalig nieuwbouwproject. Alle huizen zijn gelegen aan de Heilweg, Eltensestraat en Althoornstraat in een lint dat aansluit op de vorm van de Heilweg, Eltensestraat en de naast gelegen wijk Kloosterkamp. U parkeert uw auto op eigen terrein via uw eigen ruime inrit. In het ontwerp van De Korte Maat is naast intimiteit en individualiteit bewust gestreefd naar een groene uitstraling. Dit door de bestaande groenstructuur te handhaven en uit te breiden.

Ligging:
Aan de buitenrand van Duiven, grenzend aan het prachtige buitengebied, worden binnenkort drie nieuwe huizen gebouwd. De drie vrijstaande woningen zijn direct aan de Heilweg gesitueerd. Aan de voorzijde heeft u een vrij uitzicht op de velden richting de uiterwaarden. De naam Korte Maat is afkomstig uit de historie van Duiven, in vroeger jaren werd deze plek De Korte Maat (Maat betekende ooit hooiland) genoemd.

Aan de Eltensestraat en Althoornstraat in Duiven, grenzend aan het prachtige buitengebied, worden binnenkort vier nieuwe huizen gebouwd. De twee vrijstaande woningen zijn direct aan de Eltensestraat gelegen. De twee ondereenkap woning zij is gelegen aan de Althoornstraat. De woningen sluiten aan de bestaande woonwijk met statige woningen en een lommerrijke Eltensestraat.

Omgeving:
De omgeving is uitermate geschikt voor een ontspannende fiets of wandeltocht. De uiterwaarden van de Rijn en natuurgebied De Gelderse Poort zijn slechts een kwartiertje fietsen. Fietst u richting het noorden dan bent binnen het half uur in het IJsseldal en de aangrenzende Veluwezoom (bekend van o.a. Posbank).

Door de gunstige ligging aan de rand van de kom van Duiven bevinden scholen en winkelvoorzieningen zich op loopafstand. Via Duiven of Westervoort zit u met de auto binnen enkele minuten op de autoweg A12 of A325. Alle denkbare culturele voorzieningen, uitgaansgelegenheden, opleidingsinstituten en winkels vindt u op enkele kilometers afstand in de Gelderse provinciehoofdstad Arnhem.
Duiven kent een rijk verenigingsleven. Er is een groot aantal sportaccommodaties met bijbehorende verenigingen. Verder heeft gemeente Duiven schutterijen, muziekverenigingen, sociaal maatschappelijke stichtingen etc. (teveel om hier te noemen) Ook heeft Duiven een eigen Cultureel Centrum met een gevarieerd en boeiend programma (cabaret, muziek, toneel etc.) waar regelmatig bekende artiesten optreden. De binding met het dorp is ook bij van buiten komende nieuwe inwoners snel verrassend sterk.

Meer gedetailleerde informatie op www.dekortemaat.nl/

Nieuw in verkoop

Sassenheimstraat 13

Nieuwbouw projecten

De Korte Maat

Snel zoeken naar een woning in ons aanbod: