Terug naar overzicht

Terp Villa, GROESSEN

Vraagprijs: € 630.000,- v.o.n
Terp Villa, GROESSEN

Intro

Met het realiseren van deze bijzondere woning type 'Terpvilla' in het project Terp Wonen komt er een uniek stukje Groessen bij. De woning is, in harmonie met tuin en landschap ontworpen met slechts één doel: de hoogst haalbare woonkwaliteit.
Door de toepassing van een moderne, heldere en strakke beeldtaal, met een passend palet aan kleuren, in combinatie met kenmerkende elementen zoals hardhouten spanten, royale kozijnen en overstekken is deze unieke woning ontstaan die u wellicht niet verwacht in het buitengebied. Het ultieme aspect van de woning is toch wel de beleving op de tweede verdieping met zicht op de agrarische landerijen direct achter de woning.
Ook zijn er mogelijkheden om uw woning daarop aan te sluiten met uw eigen wensen.

Locatie om van te dromen
Het pittoreske Groessen is een gastvrij Liemers kerkdorp in de gemeente Duiven. Een dorp waar het prettig wonen en leven is. Echt een dorp voor mensen die van rust houden en toch alle basisvoorzieningen binnen handbereik willen hebben. In Groessen zult u zich niet gauw vervelen. Het bruisende verenigingsleven en de prachtige natuur zorgen ervoor dat u zich direct thuis voelt. Wilt u toch even uitgebreid shoppen of op stap dan hoeft u niet ver te reizen. Op een steenworp afstand bevinden zich steden als Arnhem, Nijmegen, Zevenaar en Doetinchem waar u heerlijk kunt winkelen, naar een museum kunt gaan of een terrasje kan pakken. Recreatiegebieden als Rhederlaag, Bijland en Stroombroek zijn een paradijs voor watersportliefhebbers. Met de ligging direct op een fietsroute (fietsknooppunt voor de deur) verkent u zo de omgeving. En dit alles ligt toch goed ontsloten, de snelweg A12 en bussen en treinen zijn binnen 5 minuten bereikbaar, zo zijn de stad en het platteland goed met elkaar verbonden.

Nieuw in verkoop

Sterappelgaard 138

Snel zoeken naar een woning in ons aanbod: