Terug naar overzicht

Lijsterstraat 13, ARNHEM

Vraagprijs: € 200.000,- k.k.
Lijsterstraat 13, ARNHEM

Intro

In de "Vogelwijk" vindt u deze karakteristieke woning met aan de voorzijde een fantastisch vergezicht over park Klarenbeek en het nabijgelegen park Angerenstein. De wijk is een onderdeel van Klarendal en is fraai en groen van opzet. Deze eengezinswoning ligt letterlijk aan de rand van de wijk met daardoor een vrije ligging aan de voorzijde. Het goed onderhouden woonhuis heeft als één van de weinige in deze buurt een vaste trap naar de zolderverdieping waar een 4e slaapkamer is gecreëerd.

U heeft de beschikking over een doorzonkamer, een dichte keuken, een volwaardige badkamer met o.a. een 2e toilet en 4 slaapkamers! De woningen zijn gebouwd aan het begin van de 20e eeuw en hebben een markante en bijzondere uitstraling. Er is een zonnige stadstuin voorzien van een nieuwe schutting en er is een stenen berging voor uw fiets. Tevens is er een royale voortuin, welke grotendeels is bestraat en waardoor de tuin op die manier ook een praktische invulling heeft.

LET OP: Deze woning wordt aangeboden met een VANAF PRIJS. Vanaf dit bedrag kunt u gaan bieden op de woning. Bij een traditionele manier van verkoop wordt gewerkt met een vraagprijs. Vaak wordt dan een lager bod dan de vraagprijs uitgebracht om na onderhandeling tot een transactieprijs te komen. Bij de vanaf prijs is het uitgangspunt dat u een hoger bod doet dan de vanaf prijs en dat na onderhandeling ook een transactieprijs wordt bereikt.

Algemeen

Indeling:

Entree van de woning in de hal met trapopgang waaronder een handige bergkast die tevens in gebruik is als meterkast welke is voorzien van een aardlekschakelaar. Vanuit de hal heeft u toegang tot de zonnige doorzonkamer, voorzien van een laminaatvloer, met een fraai en groen uitzicht aan de voorzijde. Als u terug in de hal komt heeft u toegang tot de dichte keuken met hiernaast het toilet met een fontein. De keuken is voorzien van een recht keukenblok en een laminaatvloer. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de zonnige tuin. De tuin is bestraat en voorzien van een nieuwe schutting met achterom. Er is tevens een stenen schuur voor uw fiets en tuinspullen.

1e verdieping:

Op deze verdieping biedt de overloop toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Aan de achterzijde van de woning zijn 2 slaapkamers; 1 grote slaapkamer van 13 m2 en 1 kleinere slaapkamer. Aan de andere kant is er nog een slaapkamer van ruim 10 m2. Hiernaast is de badkamer welke is voorzien van een douchehoek, 2e toilet, een wastafel en de aansluiting t.b.v. uw wasapparatuur.

2e verdieping:
Middels een vaste trap komt u op de overloop van de 2e verdieping. De overloop is heel praktisch voorzien van een nieuw dakraam en u treft er tevens de opstelling van de c.v. ketel aan. De c.v. ketel is een combi ketel en is in eigendom, bouwjaar 2013. Vanuit de overloop is er toegang tot de 4e ruime slaapkamer welke is voorzien van een groot dakraam.

Bijzonderheden:

-Karakteristieke eengezinswoning in de Vogelwijk met maar liefst 4 slaapkamers!
-Fraai en groen uitzicht aan de voorkant door de ligging aan de rand van de wijk
-Zonnige stadstuin voorzien van een nieuwe schutting en een schuur
-Nette badkamer o.a. voorzien van een 2e toilet
-Begane grond voorzien van laminaatvloeren
-Er is een c.v. combi ketel Remeha bouwjaar 2013
-De woning is een beschermd stadsgezicht
-Gedeeltelijk voorzien van dubbel glas

Nieuw in verkoop

Hanzestraat 192

Snel zoeken naar een woning in ons aanbod: