Terug naar overzicht

IJsseloever Wonen 2 | Aalscholver, LATHUM

Vraagprijs: € 479.000,- v.o.n
IJsseloever Wonen 2 | Aalscholver, LATHUM

Intro

Het hoofdgebouw bestaat uit twee woningen en heeft het front naar de dijk gericht. Het ontwerp is asymmetrisch van opzet met een voor- en achterhuis zoals vroeger bij het hoofdgebouw van een boerderijencomplex gebruikelijk was. Beide woningen hebben ruime dakterrassen, waarvandaan de bewoners een schitterend uitzicht hebben over de dijk naar het water en de achterliggende bosrand.

In het voorliggende ontwerp is de woonfunctie op de begane grond gesitueerd. Maar wilt u als bewoner zoveel mogelijk genieten van het unieke uitzicht over de dijk, dan is het ook mogelijk om de woonfunctie naar de eerste verdieping te brengen. Met extra raampartijen kan het unieke uitzicht dan worden geoptimaliseerd en de aan de voordeur grenzende natuur bijna in huis worden gebracht. Binnen de huidige plannen zijn er nog alle mogelijkheden om de woningen zoveel mogelijk naar uw eigen wensen in te delen.

De Aalscholver zijn ruim opgezet met ieder drie slaapkamers en twee badkamers over drie volledige
verdiepingen. Beide woningen hebben een grote master bedroom op de 1e verdieping met openslaande deuren naar een groot dakterras met adembenemend uitzicht. Een van de slaapkamers op de tweede verdieping van kavel 1 heeft een uitloop naar een nog hoger gelegen dakterras.

Opvallend zijn de blikvangende, gebroken rieten kap, de hoge nok en de stijlvolle combinatie van moderne vormgeving en natuurlijke materialen. Het geheel wekt op geen enkele manier de indruk van een twee-onder-een-kap woning, een opzet die in de bewust nagestreefde traditionele erfopzet ook helemaal niet zou passen. Het achterhuis van het hoofdgebouw hoort een enorme kavel van bijna 1.000 vierkante meter die de bewoners ongekende mogelijkheden biedt.

Graag geven wij mee dat wij u als koper bijstaan tijdens het proces tot aankoop, om zo binnen de verschillende mogelijkheden van de ontwerpen, uw ultieme thuis te creëren. Wij nodigen u graag uit!

Nieuw in verkoop

Bladelstraat 12

Nieuwbouw projecten

De Nieuwe Jaren '30

Snel zoeken naar een woning in ons aanbod: