Terug naar overzicht

Klapstraat 172d, WESTERVOORT

Vraagprijs: € 168.500,- k.k.
Klapstraat 172d, WESTERVOORT

Intro

Keurig net 2-kamer appartement op de 1e verdieping in het kleinschalige appartementencomplex
"De Grote Byvanck". Uitstekend geschikt voor kleine huishoudens met een andere smaak. Het gebouw is in 2007 compleet gerenoveerd waarbij o.a. de robuuste gebinten en de plafondhoogten in stand zijn gebleven.

Het appartement beschikt over een kleine vide maar er is ruimte om een extra vide te creëren. Het plafond is naar zes meter oplopend met de traditionele houten draagconstructie en zit direct onder de kap. Ook beschikt het appartement over een loggia/inpandig balkon op het zuid westen en er bevindt zich een berging op de begane grond. Eigen parkeerplaats aanwezig.

Algemeen

Indeling:
Centrale (afgesloten) entree/hal met brievenbus en intercominstallatie. Deze imposante en hoge hal is met bestraat met klinkers en biedt toegang tot de trappen, lift en berging.

Via een korte trapopgang bereikt u de ingang van het appartement. U komt de woning binnen in de hal met inbouwkasten en een bijkeuken/berging, hier bevindt zich ook de trapopgang naar de slaapkamer. Tevens vindt u hier de toegang naar de eigentijdse, moderne badkamer met douchehoek, wandtoilet en een wastafel met onderbouw.

Vanuit de hal komt u in de royale woonkamer met een nok hoogte van 6 meter. Aan het eind van de woonkamer heeft u toegang tot de loggia. Er is een moderne open keuken welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een kookplaat, afzuiging, combi-magnetron, koelkast en vaatwasser. De woonkamer is geheel voorzien van een laminaatvloer.

Op de verdiepingsvloer heeft u overzicht over de gehele woonkamer. Hier bevindt zich tevens de slaapkamer met dakkapel.

Bijzonderheden:
Uniek verbouwde voormalige landbouwschuur van 2007
Geheel geïsoleerd en voorzien van dubbel glas
Moderne open keuken
Eigentijdse en moderne badkamer
Royale woonkamer met nokhoogte en robuuste gebinten
Nette afwerking
Berging en eigen parkeerplaats
Op korte afstand van uiterwaarden, winkels en openbaar vervoer

Nieuw in verkoop

Hanzestraat 192

Snel zoeken naar een woning in ons aanbod: