Terug naar overzicht

Klapstraat 172d, WESTERVOORT

Vraagprijs: € 168.500,- k.k.
Klapstraat 172d, WESTERVOORT

Intro

Keurig net 2-kamer appartement op de 1e verdieping in het kleinschalige appartementencomplex
"De Grote Byvanck". Uitstekend geschikt voor kleine huishoudens met een andere smaak. Het gebouw is in 2007 compleet gerenoveerd waarbij o.a. de robuuste gebinten en de plafondhoogten in stand zijn gebleven.

Het appartement beschikt over een kleine vide maar er is ruimte om een extra vide te creëren. Het plafond van zes meter hoog met de traditionele houten draagconstructie zit direct onder de kap. Ook beschikt het appartement over een loggia/inpandig balkon op het zuid westen en er bevindt zich een berging op de begane grond. Er is een eigen parkeerplaats aanwezig.

Algemeen

Indeling:
Centrale (afgesloten) entree/hal met brievenbus en intercominstallatie. Deze imposante en hoge hal is met klinkers bestraat en biedt toegang tot de trappen, lift en berging.

Via een korte trapopgang bereikt u de ingang van het appartement. U komt de woning binnen in de hal met inbouwkasten en een berging, hier bevindt zich ook de trapopgang naar de slaapkamer. Tevens vindt u hier de toegang naar de eigentijdse, moderne badkamer met douchehoek, wandtoilet en een wastafel met onderbouw.

Vanuit de hal komt u in de royale woonkamer met een 6 meter hoog plafond. Aan de achterkant van de woonkamer heeft u toegang tot de loggia. Er is een moderne open keuken welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een kookplaat, afzuiging, combimagnetron, koelkast en vaatwasser. De woonkamer is geheel voorzien van een laminaatvloer.

Wanneer u de trap op gaat, heeft u aan het einde van de trapopgang vanuit de kleine vide uitzicht over de gehele woonkamer. Hier bevindt zich ook de toegang tot de slaapkamer met dakkapel.

Bijzonderheden:
Uniek verbouwde voormalige landbouwschuur van 2007
Geheel geïsoleerd en voorzien van dubbel glas
Moderne open keuken
Eigentijdse en moderne badkamer
Royale woonkamer met nokhoogte en robuuste gebinten
Nette afwerking
Berging en eigen parkeerplaats
Op korte afstand van uiterwaarden, winkels en openbaar vervoer

Nieuw in verkoop

Bladelstraat 12

Nieuwbouw projecten

Glorieus Wonen

Snel zoeken naar een woning in ons aanbod: