Terug naar overzicht

Molenacker 62, WESTERVOORT

Vraagprijs: € 317.500,- k.k.
Molenacker 62, WESTERVOORT

Intro

Op uitstekende locatie gelegen moderne royale helft van dubbel woonhuis met een inpandige garage en een oprit. De woning is gelegen op het zuiden en heeft een ruime zonnige tuin met veel privacy.

De woning is geheel geïsoleerd en maakt deel uit van een kleinschalig nieuwbouwproject jaren '90, dat is opgezet als een kindvriendelijk hofje zonder doorgaand verkeer.

Voorzieningen zoals bijvoorbeeld scholen, winkels, cultureel- en zorgcentrum, openbaar vervoer en het "Horster" park zijn op loopafstand bereikbaar.

Algemeen

Indeling

Begane grond:

Entree/hal met meterkast, toilet en toegang tot de garage. De garage heeft een dubbele massieve hardhouten deur én de oorspronkelijke een roldeur aan de binnenzijde. Vanuit de garage heeft u toegang tot de bijkeuken met aansluiting voor uw was apparatuur; u treft hier ook een grondwaterpomp aan. Tevens bevindt zich hier een deur naar terras en tuin. De besloten zonnige tuin heeft een eigen achterom.

Vanuit de hal heeft u tevens toegang tot de woonkamer. De bijzondere, lichte woonkamer (60m2) is geheel tuingericht met doorlopende raampartijen over nagenoeg de volle breedte van de achtergevel en is voorzien van dubbele tuindeuren. Door de speelse indeling van de woonkamer is er tijdens de bouw al rekening mee gehouden dat er een extra slaapkamer met badkamer kan worden gecreëerd. De woonkamer is tevens voorzien van een convectorput. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de open keuken met een extra keukenblok.

1e verdieping:

Overloop met vaste trap naar de zolder, 3 goede slaapkamers, een badkamer met ligbad, douche, wastafel en 2e toilet.

2e verdieping:

Via de vaste trap bereikt u de open zolderruimte. Het is mogelijk om hier een extra kamer te creëren door middel van het plaatsen van een dakkapel.

Bijzonderheden:

Geheel geïsoleerd en voorzien van dubbel glas
Voorzien van stadsverwarming
Bouwjaar '93-'94
Garage met massieve houten deuren én een roldeur
Bijkeuken voorzien van puntstuk en (grondwater) pomp
Veel lichtval in de woning
Ruime zonnige besloten achtertuin van ca. 12m x 10m met een eigen achterom
Trespa afwerking
Ankerloze spouwmuur
Mogelijkheid voor slaapkamer en badkamer op de begane grond

Nieuw in verkoop

Hanzestraat 192

Snel zoeken naar een woning in ons aanbod: