Aankoop:

U wilt graag een leuke woning kopen maar u heeft geen idee waar u moet beginnen? Wij als makelaar kennen de huizenmarkt en de werkwijze en kunnen u dan ook uitstekend begeleiden bij de aankoop van uw woning.

Wij kunnen u kosten besparen en u met raad en vooral daad bijstaan bij het vinden van uw nieuwe thuis en het complexe proces dat voorafgaat aan de uiteindelijke aankoop. Wat veel mensen vergeten is dat een verkopende makelaar uiteindelijk niet uw belangen behartigt, maar voor de verkoper een zo goed mogelijk resultaat wil behalen.

Wij kunnen het volgende voor u betekenen:
- Samen met u uw woonwensen in kaart brengen;
- U helpen uw droomhuis te vinden;
- Nader onderzoek doen op kritische punten met betrekking tot de aankoop;
- U begeleiden bij de bezichtigingen;
- De prijsonderhandelingen voeren;
- Taxatie uitzetten van uw nieuwe huis in verband met de hypotheek;
- U bijstaan met juridisch advies;
- Het contact met, de begeleiding bij en de algehele afhandeling met de notaris;
- Zorgen voor een stipte en goede oplevering.

Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen voor een volledige zoek- en aankoopopdracht of een gerichte eenmalige aankoopopdracht. En daarmee houdt het voor ons niet op. Ook na de oplevering kun u met al uw vragen en problemen bij ons terecht. Kortom met ons als aankopend makelaar staat u er als koper van een huis een stuk sterker voor!

Spreekt dit u aan? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we op (korte) termijn een afspraak kunnen maken. Tijdens dit gesprek brengen wij u persoonlijke woonwensen in kaart en zullen wij onze werkwijze en tarieven bespreken. Ook hier geldt dat de eerste kennismaking geheel vrijblijvend is en dat u natuurlijk altijd zelf de keuze maakt of u door ons geholpen wilt worden. Wij staan met op elk gewenst tijdstip met plezier voor u klaar!Nieuw in verkoop

Marga Klompelaan 291

Open huis

Kruidenplein 58

Snel zoeken naar een woning in ons aanbod: