Taxaties:

Van Heteren & Actief Makelaars NWWI-Taxateur in uw regio.

Voor heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties.

Een woningtaxatierapport is nodig voor de aan- of verkoop van een woning, een verbouwing of het oversluiten van een hypotheek. Maar ook bijvoorbeeld bij het vaststellen van successie- of overdrachtsbelasting of WOZ-zaken. Het is dus belangrijk dat u als consument op de inhoud van een taxatierapport moet kunnen vertrouwen en dat u helder inzicht krijgt in hoe de waarde tot stand is gekomen. Daarnaast willen geldverstrekkers in het kader van fraudepreventie ook taxatierapporten waar ze op kunnen bouwen. Het NWWI zorgt daarvoor.

Kwaliteit
Het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut) heeft tot doel de kwaliteit van taxatierapporten te optimaliseren. Taxateurs die zijn aangesloten bij het NWWI, moeten aan strenge voorwaarden voldoen. Het NWWI bewaakt de kwaliteit van zowel de taxatie als de taxateur door voortdurend te controleren. Omdat Van Heteren & Actief Makelaars als NWWI taxateur verplicht is de taxatie volgens uniforme en strenge richtlijnen te onderbouwen, is voor u duidelijk zichtbaar hoe de getaxeerde waarde tot stand is gekomen.

Verplicht
Alle geldverstrekkers in Nederland accepteren een taxatierapport welke door het NWWI is gevalideerd. Een aantal geldvertrekkers stelt een door het NWWI gevalideerd rapport inmiddels zelfs verplicht, voor zowel NHG als niet-NHG financieringen.
Graag lichten wij u in over de verschillen mogelijkheden en tarieven inzake beide werkzaamheden.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

U kunt ook direct een taxatierapport opvragen via de NWWI. 

Nieuw in verkoop

Marga Klompelaan 291

Open huis

Kruidenplein 58
Snel zoeken naar een woning in ons aanbod: