vhamakelaars.nl maakt gebruik van cookies.

Door op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies. Op onze website kun je ook ons privacybeleid vinden.

Van Heteren & Actief

Wij zijn jouw makelaar in Huissen

Makelaar in Huissen?

Van Heteren & Actief Makelaars is jouw makelaar in Huissen en omstreken. Wij zijn al ruim 39 jaar een gerenommeerd NVM makelaarskantoor gevestigd in het altijd bruisende en levendige Arnhem en wij kennen de stad en haar omgeving als geen ander.

Zoek je een makelaar in Huissen waarbij je alles kunt regelen? Wij helpen en begeleiden je met de verkoop of aankoop van jouw woning in Huissen met oog voor detail en passie voor het vak. Ons team is klein en hecht. Aan persoonlijk contact en betrokkenheid hechten wij veel waarde. Daarom nemen we altijd ruim de tijd om samen met jou alle wensen en mogelijkheden te bespreken.

Huissen is een stad in de gemeente Lingewaard. De stad ligt onder de rook van Arnhem en aan de Nederrijn. Met onze ruime ervaring als makelaar in Huissen en omstreken helpen wij jou om jouw woning te verkopen of een nieuwe woning te vinden tegen de meest gunstige voorwaarden. Dat doen we klantvriendelijk en doelgericht, tegen scherpe tarieven en met professionele begeleiding. Wij staan naast je bij iedere stap die nodig is om jouw woning succesvol te verkopen of aan te kopen! Zullen we kennismaken? We vertellen je graag meer over onze dienstverlening. Bel of mail voor een afspraak. 

Hoe kunnen we u helpen?

We vertellen graag meer over onze dienstverlening. Bel of mail voor een afspraak.

 

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Reviews Van Heteren & Actief Makelaars
+

Huis verkopen?

Weet waar je aan toe bent

Doe de verkooptest!