vhamakelaars.nl maakt gebruik van cookies.

Door op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies. Op onze website kun je ook ons privacybeleid vinden.

Glorieus Wonen, Groessen

Kenmerken

Verkocht
Prijs
€ 324.000 tot € 695.000 v.o.n.
Postcode
6923 Groessen
Woonoppervlakte
164m² tot 252m²
Perceeloppervlakte
1.550m² tot 7.800m²
Inhoud
630m³ tot 1.094m³

Website


Omschrijving

Bij kantoor


Het nieuwbouwproject Glorieus Wonen omvat 6 exclusieve woningen op royale kavels. Het betreft 3 vrijstaande, 2 geschakelde woningen en een bestaande woning met verbouwplan.
Deze woningen liggen aan de rand van het natuurgebied de Gelderse Poort en zijn goed ontsloten.

De kavelgrootte varieert van 1550 m2 tot 8246 m2 en de woningen hebben een inhoud van 700 m3 tot 1400 m3. De woningen krijgen allemaal een kavelbeplanting, zijn voorzien van de nutsvoorzieningen en opritverharding.

Opvallende architectuur
Welke woning u ook kiest in Glorieus Wonen, elke woning is bijzonder. Door toepassing van een moderne, heldere en strakke beeldtaal, met een eenduidig kleurgebruik, in combinatie met royaal gebruik van glas, zijn unieke woningen ontstaan. De toepassing van glas in de ontwerpen is een belangrijk thema voor zowel de binnen- als buitenbeleving.
Binnen het basisconcept zijn er nog vele mogelijkheden, wij kijken individueel naar uw wensen en integreren dit moeiteloos en onzichtbaar in uw woning. Bij koop van uw woning wordt er direct gestart met de bouw, onafhankelijk van de overige woningen en is uw woning binnen een jaar klaar.

Perfecte mix
Het resultaat van de perfecte mix en afstemming van materiaal- en kleurgebruik is een architectuur die in alle opzichten opvallend is. Een architectuur die je niet verwacht in het buitengebied.

Kwaliteit
Wij laten de woningen bouwen door een gerenommeerd aannemer. De woningen worden uitstekend geïsoleerd en op ambachtelijk met afbouwgarantie gebouwd.
Ook zijn er mogelijkheden om de woningen verder te verduurzamen.

Landschapsarchitect
Op basis van het ontwerp van een landschapsarchitect zal via een speciaal beplantings- en inrichtingsplan nog meer gezicht worden gegeven aan de bouwpercelen om het optimaal in te kunnen passen in het karakteristieke beeld van de Leuvensestraat. Een tophovenier heeft voor elke kavel afzonderlijk al een tuin idee ontworpen om zo een nog beter beeld van de woning en zijn leef omgeving te geven.

Ligging
Het pittoreske Groessen is een gastvrij Liemers kerkdorp in de gemeente Duiven. Een dorp waar het prettig wonen en leven is. Echt een dorp voor mensen die van rust houden en toch alle basisvoorzieningen binnen handbereik willen hebben. In Groessen zult u zich niet gauw vervelen. Het bruisende verenigingsleven en de prachtige natuur zorgen ervoor dat u zich direct thuis voelt.
Wilt u uitgebreid shoppen of een avondje stappen, alles ligt binnen handbereik. Moderne steden als Arnhem, Nijmegen, Zevenaar, Duiven en Doetinchem liggen binnen handbereik, hier kunt u naar hartenlust uitgebreid winkelen, naar een museum gaan of een terrasje pakken.
Daarnaast zijn de recreatiegebieden als Rhederlaag, Bijland en Stroombroek een paradijs voor watersportliefhebbers.

Bereikbaarheid
Goed ontsloten, met de snelweg A12 en de doortrekking van de A15 rijdt u in een uurtje naar de Randstad. Bussen en treinen zijn binnen 5 minuten bereikbaar en met de ligging direct op een fietsroute (fietsknooppunt voor de deur) verkent u zo de omgeving. Zo zijn de stad en het platteland uitstekend met elkaar verbonden.

Maandag tot en met zaterdag van 09.00-18.00 uur OPEN-HUIS na telefonische afspraak via 06-12100472, het open huis is op de Leuvensestraat 21A te Groessen.

Meer gedetailleerde informatie op: glorieus-wonen.nl

Woningtypen

Er zijn geen woningtypen beschikbaar.

Locatie

[ { "address": " 0", "zipCode": "6923", "city": "Groessen", "lat": 51.9257703, "lng": 6.0267175, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Specificaties

Overdracht

Prijs
€ 324.000 tot € 695.000 v.o.n.
Status
Verkocht

Bouw

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
164m² tot 252m²
Perceeloppervlakte
1.550m² tot 7.800m²
Inhoud
630m³ tot 1.094m³

Meer informatie

Website
http://www.glorieus-wonen.nl/

Contact opnemen

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met ons op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.Heeft u een vraag?

Wij zijn maandag t/m vrijdag bereikbaar van 9:00 tot 17:30 uur

Bel 026 - 323 11 33

Reviews Van Heteren & Actief Makelaars
+

Huis verkopen?

Weet waar je aan toe bent

Doe de verkooptest!