vhamakelaars.nl maakt gebruik van cookies.

Door op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies. Op onze website kun je ook ons privacybeleid vinden.

Verkoopmakelaar in Velp - Van Heteren & Actief Makelaars

Wij zijn jouw verkoopmakelaar in Velp

Verkoopmakelaar in Velp

De mooiste momenten beleef je thuis! Van Heteren & Actief Makelaars is jouw verkoopmakelaar in Velp en omstreken. Wij zijn al ruim 39 jaar een gerenommeerd NVM makelaarskantoor gevestigd in het altijd bruisende en levendige Arnhem en wij kennen de stad en haar omgeving als geen ander.

Zoek je een verkoopmakelaar in Velp waarbij je alles kunt regelen? Wij helpen en begeleiden je met de verkoop van je woning met oog voor detail en passie voor het vak. Ons team is klein en hecht. Aan persoonlijk contact en betrokkenheid hechten wij veel waarde. Daarom nemen we altijd ruim de tijd om samen met jou alle wensen en mogelijkheden te bespreken.

Onder de rook van Arnhem ligt het dorp Velp. Met bijna 18.000 inwoners is Velp het grootste van de zeven dorpen die de gemeente Rheden telt. Stap op de fiets en bewonder in het Nationale Park De Hoge Veluwe de edelherten en everzwijnen. Of zoek de nabijgelegen steden op. Met onze ruime ervaring als verkoopmakelaar in Velp en omstreken helpen wij jou om jouw woning te verkopen tegen de meest gunstige voorwaarden. Dat doen we klantvriendelijk en doelgericht, tegen scherpe tarieven en met een professionele presentatie van je woning. Wij begeleiden je bij iedere stap die nodig is om jouw woning succesvol te verkopen! Zullen we kennismaken? We vertellen graag meer over onze dienstverlening. Bel of mail voor een afspraak.

Hoe kunnen we u helpen?

We vertellen graag meer over onze dienstverlening. Bel of mail voor een afspraak.

 

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Reviews Van Heteren & Actief Makelaars
+

Huis verkopen?

Weet waar je aan toe bent

Doe de verkooptest!